Audio, video, televízory Auto - Moto Dom a záhrada Foto, Kamery, Ďalekohľady Hodinky a Drogéria Hračky KÁVA, KÁVOVARY, PRÍSLUŠENSTVO Malé domáce spotrebiče Počítače a kancelária Šport, fitness, zdravie Veľké spotrebiče VÝPREDAJ A REPASY
X


Graef SKS 10003

2469680246968124696822469683246968424696852469686

Graef SKS 10003

139,96 €
116,63 € bez DPH

Dostupnost: Skladom 🛈

Part no.: Z034691

Kód produktu: 74572082

Výrobce: GRAEF

Váha: 2,33 kg


Popis produktu

Popis produktu

Elektrický krájač SKS 10003 v červenej farbe z dielne nemeckej svetoznámej firmy Graef má úsporný motor Eco Power Motion 45 W s maximálnym príkonom 170 W v kombinácii s rezným zubatým kotúčom s priemerom 170 mm. Kotúč je vyrobený z veľmi kvalitnej ocele, ktorá zaisťuje perfektné a presné výsledky krájania. Elektrický krájač SKS 10003 vám navyše umožňuje nastaviť hrúbku podľa vašich požiadaviek až do 20 mm. Elektrické krájače zo série SKS majú úplne novú revolučnú konštrukciu, ktorá je veľmi dobre skladná a vyžaduje minimálne nároky na miesto. Vynikajú tiež veľmi kvalitným spracovaním a nadčasovým dizajnom, ktorý Vás ohromí. Tieto krájače sú obľúbené vďaka jednoduchému a zároveň spoľahlivému používaniu. Zarážka nastavenia a vodič pohyblivého držiaka potravín je vyrobený z hliníka, ktorý krájač Graef perfektne dopĺňa. Oporná noha elektrického krájača SKS 10003 zaisťuje vysokú stabilitu pri používaní. Vďaka úspornému chodu motora (45W) s riadiacou jednotkou nie je krájač takmer počuť. Tento krájač má krátkodobú prevádzku v trvaní 5 minút. Vašu bezpečnosť zaisťuje kryt motora. O dlhú životnosť krájača sa stará ochrana proti prehriatiu. Elektrický krájač SKS 10003 od firmy Graef má detskú poistku.

Elektrický krájač SKS zo série 100 od nemeckej firmy GRAEF môžete u nás kúpiť aj v týchto farebných variantoch:

GRAEF elektrický krájač SKS zo série 100 ponúkame aj v balení s hladkým rezným kotúčom:

Graef elektrický krájač SKS 10021 biely + hladký rezný kotúč
Graef elektrický krájač SKS 10022 čierny + hladký rezný kotúč
Graef elektrický krájač SKS 10023 červený + hladký rezný kotúč
Výhody a nevýhody Nová revolučná konštrukcia, veľmi dobre skladné s minimálnymi nárokmi na miesto Elektrický krájač potravín s veľmi úsporným 45W motorom Eco Power Motion s riadiacou jednotkou a príkonom 170W Ochrana proti preťaženiu Detská poistka Nastaviteľná hrúbka krájania 0 – 20 mm Zúbkovaný oceľový 170 mm Veľmi stabilné prevedenie s opornou nohou Držiak krájaných potravín s plastovou opierkou, ktorý je súčasťou balenia Plastový kryt motora Nemecká kvalita - vyrobený v Nemecku Opravu spotrebiča počas záručnej lehoty smie vykonávať len servisná služba Graef, inak pri nasledujúcich poškodeniach zaniká nárok na záruku Spotrebič nesmie používať deti Spotrebič sa nesmie oplachovať pod vodou, ani namáčať do vody.

K elektrickému krájaču SKS 10003 červený od firmy Graef ponúkame tieto rezné kotúče:

Eco Power Motion

Energeticky úsporný motor Eco Power Motion dokáže pracovať súčasne silne a ticho a to s veľmi energeticky úsporným výkonom 45 W, iba pri plnom zaťažení dosahuje príkon 170W. Motor Eco Power Motion vám prináša veľkú úsporu energie a to bez obetovania osvedčeného výkonu motora stroja Graef.

Dobré rady pre správnu manipuláciu s elektrickým krájačom SKS zo série 100 od firmy Graef:

Umiestnenie - krájač musí byť umiestnený na pevnom, plochom, vodorovnom podklade, ktorý sa nešmýka s dostatočnou nosnosťou. Zvoľte také miesto, na ktorom deti nebudú môcť na ostrý nôž spotrebiča dosiahnuť.

Čistenie - nepoužívajte žiadne agresívne a abrazívne čistiace prostriedky ani rozpúšťadlá. Prischnuté nečistoty neškriabte ostrým predmetom, mohlo by tak dôjsť k poškodeniu a poškriabaniu krájača. Všetky vonkajšie plochy spotrebiča vyčistite mäkkou, navlhčenou handričkou. Pri veľkom znečistení krájača môžete použiť jemný čistiaci prostriedok.

Bezpečnostné pokyny - krájač je vždy dobré odpojiť od elektrickej siete, pokiaľ sa od spotrebiča vzdialite, pred zložením, rozložením alebo čistením. Nikdy neotvárajte plášť spotrebiča. Ak sa dotknete prípojov vedúcich napätia a zmení sa elektrická a mechanická štruktúra, hrozí nebezpečenstvo zasiahnutia elektrickým prúdom. Krájač nikdy počas prevádzky neprepravujte a neobsluhujte mokrými rukami.

Nastavenie - v kľudovom stave otočte nastavovací gombík v smere hodinových ručičiek cez nulovú pozíciu až na doraz, aby dorazová doska prekrývala čepeľ noža. Nesiahajte prsty na čepeľ noža tá je veľmi ostrá a môže spôsobiť ťažké poranenia. Skontrolujte, či je doraz zatvorený (čepeľ noža je zakrytá). Pri sňatí noža suport potiahnite čo najviac k sebe, uvoľnite kryt noža tým, že tento otočíte doprava o 45 °. Otočte uzáver noža o 90° doprava a nôž opatrne zložte. Nasadzovanie noža a krytu noža prebieha v obrátenom poradí. Najskôr nasaďte kryt noža, kryt otočte o 45° proti smeru hodinových ručičiek, až zapadne a pevne drží. Nasadzovanie noža musí byť vykonané s najvyššou opatrnosťou, jedná sa o veľmi ostrý predmet.

Použitie - ideálne na krájanie pečiva, syrov, zeleniny a ovocia. Krájač sa nesmie používať bez suportu ani bez držiaka zvyškov, iba v prípade, že veľkosť a tvar krájanej suroviny použitie držiaka zvyškov nedovoľuje. Nikdy na krájači nekrájajte žiadne mrazené potraviny, kosti, drevo, plech a pod. Pri krájaní dajte pod krájač tanier, tácku a pod.

Výrobca
Graef
Farba
červená
Príkon
170 W
Maximálna hrúbka rezu
20 mm
Technické parametre
Hmotnosť
2,33 kg
Priemer noža
170 mm
Požadované vlastnosti
Regulácia otáčok
to je
Trvalá prevádzka
znova
Elektrické
znova
Možnosť sklopenia
to je
Držiak krájaných potravín
znova

Posledný kus na predajni iba vybalený


Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk

Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.

Späť k nákupu