Kategorie
- Auto Hi-Fi
- Blu-Ray prehrávače
- Prenosné audio s CD
- Soundbary
- VÝPREDAJ - Foto, Tv, audio, video
- Diktafóny
- Discmany
- DJ technika
- Domáce kiná a príslušenstvo
- Gramofóny
- HiFi systémy
- MP3 a MP4 prehrávače
- Príslušenstvo k TV
- Projektory
- Prehrávače CD a kaziet
- Rádioprijímače a Rádiobudíky
- Slúchadlá
- Televízory
- MOBILNÉ TELEFÓNY
Späť k nákupu
Cloer CL 261 Oplátkovač
68,9 €
57,42 € bez DPH
Dostupnost: Skladem🛈
Part no.: 261
Kód produktu: 98453
Výrobce: CLOER
Váha: 1,7 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Nepriľnavý povrch
Nastavitelný termostat intenzity pečenia s otočnou 5 stupňovou. reguláciou teploty
Svetelný indikátor
Príkon (W): 800
Napájanie - sieť: 230V
Rozmer balenia: 18,5 x 24 x 10 cm
Pre domáce použitie - stroj na výrobu oplátok a trubičiek
Univerzálny vnútorný vzor - je preto vhodný pre každú príležitosť
Oplátkovač Cloer 261 Cloer CL 261 oplatkovač
RECEPTY od našich zákazníkov:
Naši zákazníci tento oplátkovač odporúčajú pre domácu výrobu Vianočných a Veľkonočných oplátok.
Škoricové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 50 g margarínu alebo masla, 75 g cukru, 1 vajce,175 g múky, 250 ml vlažnej vody, 1 lyžičky Škorica /
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Citrónové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 100 g margarínu alebo masla, 100 g cukru, 2 vajcia, strúhanú citrónovú kôru, 200 g múky, 1 PL prášku na pečenie, 125 ml vlažnej vody, 1-2 PL citrónovej šťavy
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Čokoládové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 3 vajcia, 50 g práškového cukru, 100 g múky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strúhanej čokolády Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Vanilkové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 250 g múky, 250 g cukru, 125 g rozpusteného masla, 250 ml vody, 1 vajce, 1 vrecúško vanilkového cukru Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Naše Tipy:
- Pokiaľ sa niekedy oplatka nepodarí, môže to mať rôzne príčiny. Kvôli určitému zloženiu cesta (napr. mnoho orechov, ovocie, ovocné kyseliny a pod.) môže zlyhať nepriľnavá povrchová vrstva - znížte podiel týchto súčastí.
- Používajte iba kvalitnú múku.
- Rovnomerné oplátky upečiete, keď budú mať všetky prísady rovnakú teplotu a cesto bude dôkladne premiešané. - Používajte vlažné, rozpustené maslo.
- Aby oplátky zostali chrumkavé, nepoužívajte mlieko. Mlieko robí cesto mäkkým.
- Cesto by malo byť husté, ale ešte by malo dobre stekať z lyžice. Naplňte toľko cesta, aby bola forma na pečenie úplne vyplnená. Ideálna je na to malá lyžica na omáčku.
- Oplátky je možné niekoľko týždňov uchovávať, pokiaľ ich dobre uzavrite do dózy alebo hrnca.
Dokumenty na stiahnutie:
Návod CLOER 261 obchod MADER - slovenský jazyk:
https://ulozto.sk/file/WHWKTgeXSHGN/sk-navod-cloer-261-285-281-271-260-pdf
pristroj pro vyrobu / kľučové slová: Vianočné oplátky, Vianočné oblátky, velkonocne oplatky, veľkonočné oplatkovač, zmrzlinové oplátky, zmrzlinove, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velkonocne oplatky, oblatky, pristroj na vyrobu domacich oplatok, oblatok, "Cloer 261"
Najčastejšie dohromady zakúpený tovar a príslušenstvo
Popis produktu
Priemer plochy pečenia (cm): 15Nepriľnavý povrch
Nastavitelný termostat intenzity pečenia s otočnou 5 stupňovou. reguláciou teploty
Svetelný indikátor
Príkon (W): 800
Napájanie - sieť: 230V
Rozmer balenia: 18,5 x 24 x 10 cm
Pre domáce použitie - stroj na výrobu oplátok a trubičiek
Univerzálny vnútorný vzor - je preto vhodný pre každú príležitosť
Oplátkovač Cloer 261 Cloer CL 261 oplatkovač
RECEPTY od našich zákazníkov:
Naši zákazníci tento oplátkovač odporúčajú pre domácu výrobu Vianočných a Veľkonočných oplátok.
Škoricové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 50 g margarínu alebo masla, 75 g cukru, 1 vajce,175 g múky, 250 ml vlažnej vody, 1 lyžičky Škorica /
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Citrónové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 100 g margarínu alebo masla, 100 g cukru, 2 vajcia, strúhanú citrónovú kôru, 200 g múky, 1 PL prášku na pečenie, 125 ml vlažnej vody, 1-2 PL citrónovej šťavy
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Čokoládové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 3 vajcia, 50 g práškového cukru, 100 g múky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strúhanej čokolády Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Vanilkové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 250 g múky, 250 g cukru, 125 g rozpusteného masla, 250 ml vody, 1 vajce, 1 vrecúško vanilkového cukru Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou
Naše Tipy:
- Pokiaľ sa niekedy oplatka nepodarí, môže to mať rôzne príčiny. Kvôli určitému zloženiu cesta (napr. mnoho orechov, ovocie, ovocné kyseliny a pod.) môže zlyhať nepriľnavá povrchová vrstva - znížte podiel týchto súčastí.
- Používajte iba kvalitnú múku.
- Rovnomerné oplátky upečiete, keď budú mať všetky prísady rovnakú teplotu a cesto bude dôkladne premiešané. - Používajte vlažné, rozpustené maslo.
- Aby oplátky zostali chrumkavé, nepoužívajte mlieko. Mlieko robí cesto mäkkým.
- Cesto by malo byť husté, ale ešte by malo dobre stekať z lyžice. Naplňte toľko cesta, aby bola forma na pečenie úplne vyplnená. Ideálna je na to malá lyžica na omáčku.
- Oplátky je možné niekoľko týždňov uchovávať, pokiaľ ich dobre uzavrite do dózy alebo hrnca.
Dokumenty na stiahnutie:
Návod CLOER 261 obchod MADER - slovenský jazyk:
https://ulozto.sk/file/WHWKTgeXSHGN/sk-navod-cloer-261-285-281-271-260-pdf
pristroj pro vyrobu / kľučové slová: Vianočné oplátky, Vianočné oblátky, velkonocne oplatky, veľkonočné oplatkovač, zmrzlinové oplátky, zmrzlinove, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velkonocne oplatky, oblatky, pristroj na vyrobu domacich oplatok, oblatok, "Cloer 261"
Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk
Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.