Audio, video, televízory Auto - Moto Dom a záhrada Foto, Kamery, Ďalekohľady Hodinky a Drogéria Hračky KÁVA, KÁVOVARY, PRÍSLUŠENSTVO Malé domáce spotrebiče Počítače a kancelária Šport, fitness, zdravie Veľké spotrebiče VÝPREDAJ A REPASY


Cloer CL 261 Oplátkovač

180518621409183339787

Cloer CL 261 Oplátkovač

74,75 €
62,29 € bez DPH

Dostupnost: Skladem ?

Part no.: 261

Kód produktu: 98453

Výrobce: CLOER

Váha: 1,7 kg

Záruka: 24 měsíců


Popis produktu

Popis produktu

Priemer plochy pečenia (cm): 15

Nepriľnavý povrch

Nastavitelný termostat intenzity pečenia s otočnou 5 stupňovou. reguláciou teploty

Svetelný indikátor

Príkon (W): 800

Napájanie - sieť: 230V

Rozmer balenia: 18,5 x 24 x 10 cm

Pre domáce použitie - stroj na výrobu oplátok a trubičiek

Univerzálny vnútorný vzor - je preto vhodný pre každú príležitosť


Oplátkovač Cloer 261 Cloer CL 261 oplatkovač


RECEPTY od našich zákazníkov:
Naši zákazníci tento oplátkovač odporúčajú pre domácu výrobu Vianočných a Veľkonočných oplátok.

Škoricové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 50 g margarínu alebo masla, 75 g cukru, 1 vajce,175 g múky, 250 ml vlažnej vody, 1 lyžičky Škorica /
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou

Citrónové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 100 g margarínu alebo masla, 100 g cukru, 2 vajcia, strúhanú citrónovú kôru, 200 g múky, 1 PL prášku na pečenie, 125 ml vlažnej vody, 1-2 PL citrónovej šťavy
Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou

Čokoládové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 3 vajcia, 50 g práškového cukru, 100 g múky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strúhanej čokolády Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou

Vanilkové oplátky / kornútky / trubičky:
Zloženie: 250 g múky, 250 g cukru, 125 g rozpusteného masla, 250 ml vody, 1 vajce, 1 vrecúško vanilkového cukru Pre plnenie: šľahačkou alebo zmrzlinou


Naše Tipy:
- Pokiaľ sa niekedy oplatka nepodarí, môže to mať rôzne príčiny. Kvôli určitému zloženiu cesta (napr. mnoho orechov, ovocie, ovocné kyseliny a pod.) môže zlyhať nepriľnavá povrchová vrstva - znížte podiel týchto súčastí.
- Používajte iba kvalitnú múku.
- Rovnomerné oplátky upečiete, keď budú mať všetky prísady rovnakú teplotu a cesto bude dôkladne premiešané. - Používajte vlažné, rozpustené maslo.
- Aby oplátky zostali chrumkavé, nepoužívajte mlieko. Mlieko robí cesto mäkkým.
- Cesto by malo byť husté, ale ešte by malo dobre stekať z lyžice. Naplňte toľko cesta, aby bola forma na pečenie úplne vyplnená. Ideálna je na to malá lyžica na omáčku.
- Oplátky je možné niekoľko týždňov uchovávať, pokiaľ ich dobre uzavrite do dózy alebo hrnca.



Dokumenty na stiahnutie:

Návod CLOER 261 obchod MADER - slovenský jazyk:

https://ulozto.sk/file/WHWKTgeXSHGN/sk-navod-cloer-261-285-281-271-260-pdf


pristroj pro vyrobu / kľučové slová: Vianočné oplátky, Vianočné oblátky, velkonocne oplatky, veľkonočné oplatkovač, zmrzlinové oplátky, zmrzlinove, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velkonocne oplatky, oblatky, pristroj na vyrobu domacich oplatok, oblatok, "Cloer 261"


Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk

Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.

Späť k nákupu