Audio, video, televízory Auto - Moto Dom a záhrada Foto, Kamery, Ďalekohľady Hodinky a Drogéria Hračky KÁVA, KÁVOVARY, PRÍSLUŠENSTVO Malé domáce spotrebiče Počítače a kancelária Šport, fitness, zdravie Veľké spotrebiče VÝPREDAJ A REPASY
X


TrueLife Care Q7 bezkontaktný teplomer

221659122165922216593

TrueLife Care Q7 bezkontaktný teplomer

32,67 €
27,23 € bez DPH

Dostupnost: Skladom 🛈

Part no.: Q7

Kód produktu: 64947119

Váha: 0,2 kg


Popis produktu

Popis produktu

Zabudnite na zdĺhavé a nehygienické meranie teploty klasickými ortuťovými aj novodobejšími digitálnymi teplomermi. Budúcnosť merania je v bezkontaktných teplomeroch! TrueLife Care Q7 pracujúci s technológiou infračerveného žiarenia meria presne a výsledok budete mať behom okamihu! Teplomer spĺňa smernice CE, SÚKL aj EN ISO 13485:2016.

Výsledok počas sekundy
Zmerať teplotu malému dieťaťu býva často oriešok. S týmto teplomerom to však bude hračka. Výsledok sa vám zobrazí do jedinej sekundy od stlačenia tlačidla!
Výsledok počas sekundy
Presné meranie
TrueLife Care Q7 je vybavený spätným rozborom infračerveného lúča, čo je nová technológia, zaručujúca vysokú presnosť merania s odchýlkou iba 0,2 °C.
Presné meranie
Podsvietený displej
Meranie cez deň aj v noci bude ľahké a pohodlné vďaka podsvietenému LCD displeju. Nebudete teda musieť rozsvätiť, ani namáhavo skúmať výsledok merania.
Podsvietený displej
Úsporná prevádzka
Tento teplomer zvládne na jednu batériu až 40 000 meraní. Je totiž veľmi úsporný a po použití sa automaticky vypína. Starosti s nabíjaním tak môžete pustiť z hlavy.
Úsporná prevádzka
Pamäť na namerané hodnoty
Nezaťažujte svoju pamäť jednotlivými meraniami. Model Care Q7 si všetko zapamätá namiesto vás – automaticky totiž ukladá posledných 32 nameraných hodnôt.
Pamäť na namerané hodnoty
Signalizácia zvýšenej teploty
Zvukový signál upozorňujúci na zvýšenú teplotu upúta vašu pozornosť ešte skôr, než pozriete na displej. Hodnotu zvýšenej teploty si navyše môžete nastaviť podľa aktuálnej potreby.
Signalizácia zvýšenej teploty
Jednoduché ovládanie
Na ovládanie teplomera vám bude stačiť jediný prst. Nielen, že jednoduchým stlačením tlačidla zmeriate teplotu, ale jedným prstom budete vďaka rozloženiu tlačidiel ovládať aj všetky nastavenia teplomeru.
Jednoduché ovládanie
Multifunkčnosť
Model Care Q7 má oveľa širšie možnosti použitia, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Okrem telesnej teploty ho môžete využiť aj na meranie teploty prostredia, rôznych povrchov alebo tekutín.


Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk

Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.

Späť k nákupu