Kategorie
- Auto Hi-Fi
- Blu-Ray prehrávače
- Prenosné audio s CD
- Soundbary
- VÝPREDAJ - Foto, Tv, audio, video
- Diktafóny
- Discmany
- DJ technika
- Domáce kiná a príslušenstvo
- Gramofóny
- HiFi systémy
- MP3 a MP4 prehrávače
- Projektory
- Príslušenstvo k TV
- Prehrávače CD a kaziet
- Rádioprijímače a Rádiobudíky
- Slúchadlá
- Rozšírené záruky
- Televízory
- MOBILNÉ TELEFÓNY
Steba SV 100
Dostupnost: 3-5 dní dostupné 🛈
Part no.: SV100
Kód produktu: 26002369
Výrobce: STEBA
Váha: 2,42 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Rozmery vonkajšie (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cmHmotnosť: 2 kg
Príkon: 1500 W
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenie Sousvide umožňuje pomalé varenie za konštantnej nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôní.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Toto cirkulačné zariadenia urdžuje teplotu v akejkoľvek nádobe, ktorá je teplotne odolná o hĺbke 15 cm a viac. Nemusíte teda kupovať Sous Vide hrniec.
Prístroj ohreje 30 l vody na teplotu 56 ° C s presnosťou na 0,1 ° C približne za 45 min.
Cirkulácia vody 7,5 l / min, mobilné použitie. Možnosť prípravy až 120 porcií na raz.
Podsvietený LCD displej pre zvolenú teplotu, aktuálnu teplotu, časovač.
Nerezové telo prístroja vám zaistí dlhú životnosť.
Možnosť použitia s vákuovými sáčky iných výrobcov.
Vyššia obstarávacia cena
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné na sporák: NIE
Vhodné do rúry: NIE
Vhodné do umývačky: NIE
A ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po desaťročia, teraz je ale dostupná aj pre bežných užívateľov. Ide o prípravu potravín za nižších teplôt vo vákuu.
ochutiť
Zavakuovat
zľahka variť
Mäso pripravované vo vákuu si zachováva všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. Najdôležitejšie moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavrite ho a zabránite tak, aby chute a arómu opustilo sáčok počas varenia
Pri tejto metóde sa ingrediencie varí dlhšie, jemnejšie a pri nižších teplotách. Pokiaľ chcete hovädzie medium rare, nemali by ste napríklad prekročiť teplotu 56,5 ° C.
Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk
Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.